Aktuálne:




... ak mi chceš niečo napísať, použi moju Návštevnú knihu ...


Bravčové na hubách

27. listopadu 2008 v 18:33 | Latryna |  Dobrotky
Suroviny:
1 dcl oleja, 1 cibuľa, asi pol kg bravčovej pečienky, 1 PL rajčinového pretlaku, 1 ČL worchestrovej omáčky, asi 15 dkg šampiňónov, soľ, korenie, mletá červená paprika.


Postup:
Na oleji speníme pokrájanú cibuľu, pridáme na menšie kúsky nakrájanú pečienku, nakrájané šampińóny, pridáme worchestr. omáčku, ak treba, podlejeme troškou vody. Keď je všetko mäkké, pridáme rajčinový pretlak a podľa chuti dochutíme korením, mletou paprikou a soľou. Podávame so zemiakmi, knedľou alebo i ryžou.
 

1 člověk ohodnotil tento článek.
Linka

Čo sa udialo v minulosti, je základ budúcnosti.
Ako žiješ dnes, taká bude Tvoja minulosť
a teda aj budúcnosť...

čakám!




ĎAKUJEM ZA NÁVŠTEVU A ČAKÁM ŽE PRÍDETE ZAS!



Latrynask.blog.cz website reputation


motýlik