Aktuálne:




... ak mi chceš niečo napísať, použi moju Návštevnú knihu ...


Obložená roštenka

27. listopadu 2008 v 18:23 | Latryna |  Dobrotky


Suroviny:
4 plátky hovädzej roštenky, 15 dkg šampiňónov, 5 dkg anglickej slaniny, 2 párky, 1 zelená paprika, 1 feferónka, olej, čierne mleté korenie, soľ, 4 menšie paradajky.

Postup:
Roštenku naklepeme, trochu okoreníme a prudšie na oleji opečieme 8-10 minút z každej strany, potom ju uložíme na misu. Na oleji udusíme nadrobno pokrájanú slaninu, šampiňóny, párky, papriku a paradajky, ochutíme soľou a korením a všetko rozložíme na hotové mäso. Podávame so zemiakovou kašou.
roštenka
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.
Linka

Čo sa udialo v minulosti, je základ budúcnosti.
Ako žiješ dnes, taká bude Tvoja minulosť
a teda aj budúcnosť...

čakám!




ĎAKUJEM ZA NÁVŠTEVU A ČAKÁM ŽE PRÍDETE ZAS!



Latrynask.blog.cz website reputation


motýlik