Aktuálne:




... ak mi chceš niečo napísať, použi moju Návštevnú knihu ...


Roštenka s uhorkou

27. listopadu 2008 v 18:35 | Latryna |  Dobrotky

Veľmi dobré, chutné a nie náročné na prípravu...
super


Suroviny:
Pol kg hovädzej roštenky, 1 cibuľa, 1 kyslá uhorka, 250 g kyslej smotany, 3 dkg hladkej múky, olej, soľ, korenie, mletá červená paprika.

Postup:
Mäso nakrájame na rezne a naklepeme. Na oleji z oboch strán prudko opečieme a vyberieme. Vo výpeku osmažíme pokrájanú cibuľu, ochutíme a vložíme späť plátky mäsa. Dusíme až do zmäknutia mäsa, občas podlejeme teplou vodu - ak treba. Hotové mäso znovu vyberieme, šťavu zahustíme smotanou v ktorej sme rozmiešali hladkú múku, povaríme a odstavíme. Nakoniec pridáme nadrobno posekanú uhorku, premiešame a vrátime späť mäso. Podávame s cestovinami, s knedľou, zemiakmi, prípadne s ryžou.
roštenka
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.
Linka

Čo sa udialo v minulosti, je základ budúcnosti.
Ako žiješ dnes, taká bude Tvoja minulosť
a teda aj budúcnosť...

čakám!




ĎAKUJEM ZA NÁVŠTEVU A ČAKÁM ŽE PRÍDETE ZAS!



Latrynask.blog.cz website reputation


motýlik