Aktuálne:




... ak mi chceš niečo napísať, použi moju Návštevnú knihu ...


Slovenský šalát

27. listopadu 2008 v 18:29 | Latryna |  Dobrotky
OCTOVÝ




Suroviny:
10-12 stredne veľkých zemiakov uvarených v šupke, 2-3 cibule, lyžica horčice, 3-4 kyslé uhorky, soľ, mleté čierne korenie, mletá sladká paprika, olej. (môžeme pridať aj hrášok či vajíčko uvarené na tvrdo)...


Postup:
Zemiaky olúpeme,pokrájame na kolieska, dáme do väčšej misy, posolíme, okoreníme. Pridáme nadrobno pokrájanú cibuľu a uhorky, lyžicu horčice a 1 dcl oleja. Zamiešame. Sladkú octovú vodu (podľa chuti) dáme variť a až potom zalejeme zemiaky. Premiešame a dáme vychladnúť. Šalát je lepší, keď sa urobí aj dva dni vopred.
 

6 lidí ohodnotilo tento článek.
Linka

Čo sa udialo v minulosti, je základ budúcnosti.
Ako žiješ dnes, taká bude Tvoja minulosť
a teda aj budúcnosť...

čakám!




ĎAKUJEM ZA NÁVŠTEVU A ČAKÁM ŽE PRÍDETE ZAS!



Latrynask.blog.cz website reputation


motýlik