Aktuálne:






Orechové pusinky

16. prosince 2009 v 18:02 | Latryna |  Dobrotky 2

Veľmi jednoduché a chutné...


Ingrediencie:
250 g kryštálového cukru, 150 g práškového cukru, 250 g nahrubo posekaných vlašských orechov 5 bielkov.
Postup:

Bielky a kryštálový cukor vyšľaháme nad vodným kúpeľom na hustú penu. Penu necháme za občasného premiešania vychladnúť, potom do nej primiešame práškový cukor a posekané orechy. Z pripravenej hmoty nanášame na plech pokrytý čistým papierom na pečenie malé kopčeky, ktoré pečieme resp. sušíme v predhriatej rúre pri 150 stupňov C asi 8 minút. Dobre upečená pusinka je mierne ružovkastá a ľahko sa dá odlúpiť z papiera.
 

1 člověk ohodnotil tento článek.


Linka




Čo sa udialo v minulosti, je základ budúcnosti.
Ako žiješ dnes, taká bude Tvoja minulosť
a teda aj budúcnosť...


čakám!



ĎAKUJEM ZA NÁVŠTEVU A ČAKÁM ŽE PRÍDETE ZAS!





motýlik






Latrynask.blog.cz website reputation