Aktuálne:




... ak mi chceš niečo napísať, použi moju Návštevnú knihu ...


Zemiaková buchta

7. listopadu 2011 v 7:56 | Latryna |  Dobrotky

(došlo mi mailom)


Ingrediencie:
1kg nastrúhaných surových zemiakov, 70 dkg hrubej múky, cesnak podľa chuti, 3 vajíčka, soľ, korenie, podľa chuti majoránka a dva väčšie plátky krkovičky, prípadne bôčik.
Postup:
Deň vopred naklepeme mäso, ochutíme ho soľou a korením a necháme odležať v chladničke.
Zo zemiakov, múky, cesnaku, vajíčok, majoránky, soli a korenia vypracujeme cesto ako na zemiakové placky. Polovicu cesta dáme do zapekacej misky alebo na vhodný plech, naň uložíme mäso a druhú časť cesta. Vrstiev môžeme uložiť aj viac, posledné musí byť ale cesto. Pečieme vo vopred vyhriatej rúre pri 200 stupňoch asi 60 až 100 minút - každá rúra pečie inak.
 

1 člověk ohodnotil tento článek.
Linka

Čo sa udialo v minulosti, je základ budúcnosti.
Ako žiješ dnes, taká bude Tvoja minulosť
a teda aj budúcnosť...

čakám!




ĎAKUJEM ZA NÁVŠTEVU A ČAKÁM ŽE PRÍDETE ZAS!



Latrynask.blog.cz website reputation


motýlik